Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Sándor Klára vagyok. Budapesten születtem és nevelkedtem. Ott mentem férjhez és ott született meg 3  gyermekem is. 2009 óta élek Vas megyében a családommal.
Tanulmányaimat eredetileg óvónőként végeztem és  óvónőként  is dolgozom 1996 óta. Szeretem a hivatásomat, örömet okoz számomra oktatni, nevelni, szépre, jóra tanítani a gyerekeket. Mindezt a munkámban  megélhetem nap mint nap.

Már pályám elején éreztem, hogy hiányzik még valami az életemből. Valami, ami szépséggel kapcsolatos, ami kreatív és amivel segíthetek, adhatok, alkothatok.
Mindíg érdekelt a biológia az emberi test csodálatos működése és a szépség, az esztétikum kifejezési formái. Szakdolgozatomat is e témában írtam.

Több mint 20 éve, kisgyermekes anyukaként ismertem meg kozmetikus barátnőmet. Elkezdtem hozzá  vendégként járni.  Általa nyertem betekintést ennek a gyönyörű szakmának a rejtelmeibe szépségébe. Ahogy ő dolgozott, ahogy bánt a vendégeivel  inspirálni kezdett. Nála mindig azt éreztem, hogy mennyire szeretném én is ezt aszakmát kitanulni. Jó érzést, szépséget, ömbizalmat, és ezáltal örömet adni az embereknek. Évek teltek el mire az élet úgy hozta, hogy 2015-ben felnőtt képzésben be tudtam ülni az iskolapadba és  munka mellett kitanulhattam a kozmetikus szakmát is. Mindíg hálás leszek a sorsnak, hogy akkor olyan körülményeket teremtett körém, olyan embereket helyezett mellém, hogy mindezt megtehettem! Azóta dolgozom másodállásban kozmetikusként is.

A Folyamatosan képzem magam, mert tudom, látom, hogy a szépségszakma  a trendek, igények állandó változását, fejlődését szem előtt tartva  tudom csak vendégeim kéréseit teljesíteni, nekik örömet okozni.
2016- ban elsajátítottam a sminktetoválás alapjait is, amit azóta szintén folyamatosan fejlesztek különböző továbbképzéseken, workshopokon. Ebben még jobban kiélhetem alkotási, szépítési vágyamat. Csodás élmény számomra mikor egy arc teljesen megújul egy előnyösebb szemöldök, egy szép száj vagy egy szemkontúr által és viselője szinte újjászületik.

Úgy érzem, én elmondhatom azt ami csak keveseknek adatik meg, hogy a szakmám a hobbim. Épp ezért cseppet sem fáraszt, inkább kikapcsol és feltölt az, ha kis szalonomban élményt szépséget és örömet adhatok vendégeimnek.

Várlak Téged is sok szeretettel!

Sándor Klára

Kozmetikus és sminktetováló