KOZMETIKA

Kedves leendő vendégem!

A kozmetikai kezelés hosszútávú sikere kettőnkön múlik. Hogy miért mondom ezt? Mert rendkívül fontosnak tartom az otthoni bőrápolást! Én a kozmetikában megteszek minden tőlem telhetőt, de bőröd állapotának javulásához, hosszútávú egészségéhez Rád,  a Te akaratodra is nagy szükség lesz! Egyrészt azért, mert egy kezeléstől még nem fog csoda történni ugye ezt Te is tudod? 😉
Másrészt, ha első osztályú natúrkozmetikumokkal és aromaterápiával elvarázsolom a bőrödet, otthon is változtatnod kell bőrápolási szokásaidon! Tehát, miután érezted, hogy bőröd mennyire felfrissül a kezelést követően és szeretnéd folytatni otthoni ápolását, tudok ajánlani és készíteni személyre szabottan otthoni termékeket is. A kezelések az otthoni bőrápolással együtt igazán hatékonyak és így talán még csodákra is képesek!  🙂

“A szépség belülről fakad… de a bőrödön is látszik!”
Klári

Aromaterápiás arckezeléseim

Tisztító kezelés

A kezelés fertőtlenítő, antibakteriális, tisztító és
hidratáló aromaterápiás növényi hatóanyagokkal, illóolajokkal
és gyógynövény kivonatokkal történik. Első alkalommal
a nyomkodás eredménye érthetően a kipirosodás
esetenként érzékenység. A javasolt otthoni ápolás
betartása mellett azonban a regenerálódás ideje gyorsítható,
a bőr állapota javítható. 2-3 hét múlva javasolt
egy szintentartó feltöltő  utókezelés.

Lift’Up Anti-aging kezelés

A kezelés során intenzív hidratáló, feszesítő és tápláló
növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal kezelem a
bőrt gondosan felépített metódus szerint. 
Már egyszeri kezelés is egy teljesen megújult, üde, hidratált,
feszesebb arcbőrt eredményez, azonban a tartós hatásért
egy 3-4 alkalmas kúrát ajánlok, melyet alkalmanként,
személyre szabottan és gondosan a bőr igényeihez igazodva állítok össze.

Dolce Vita mélyrétegi hidratáló arckezelés

Fito és aromaterápiás kezelés, melynek hatóanyagai a virágméz, különböző cukrok, rolyal jelly, virágpor, propolisz, s ezek hatását kiegészítő, erősítő hidegen sajtolt olajok és gyógynövény kivonatok. A készítmények fűszeres illatát a fahéj, narancs, szegfűszeg és indiai citromfű olajak adják. A kezelés eredményeként a bőr állapota javul, feltöltődik, a természetes összetevők hozzájárulnak a bőr hosszan tartó hidratálásához, táplálásához és regenerálásához.

Levendula & Verbéna fito és aromaterápiás arckezelés

Az arckezelés során e két gyógynövény különböző
kivonatait és illóolaját tartalmazó hatóanyagokkal
kezeljük a bőrt. A kezelés szinte minden bőrtípusnál és
bőrállapotnál javasolt, de különösen az irritált,
gyulladt vagy az  értágulat okozta kozmetikai
hibákkal küzdő bőröknél ajánlott.

Hyaluron feltöltő kezelés

A kezelés során, különböző molekulasúlyú hyaluront tartalmazó készítményekkel kezeljük a bőrt, így garantálva  a hosszantartó felszíni és mélyrétegi hidratációt. Emellett stimuláljuk a bőr regenerációs folyamatait. Szinte minden bőrtípusnál, bőrproblémánál sikerrel alkalmazható kezelés.

Expressz frissítő kezelés

55 perces extra hatékony feltöltő arckezelés, melynek során aromaterápiás hatóanyagainkkal egyszerre ápoljuk a bőrt és a lelket. Fitoterápiás hatóanyagainkkal intenzíven hidratáljuk, feszesítjük, tápláljuk a bőrt. A kezelés fő lépése az aromaterápiás masszázs, mely során különleges módon stimuláljuk az arc reflexpontjait.

Bőrmegújító kúra

Az őszi-téli bőrápolás egyik leg jelentősebb lehetőségét a mélyhámlasztó kezelések jelentik. Mélyrétegi bőrmegújító termékcsaládunk nem csak a hagyományos AHA kezelést nyújtja. A gyümölcssavak, glikolsav, szalicilsav és tejsav kombinációja a bőr regenerálásának új távlatát nyitja meg. A termékek megadott sorrendben és metódusban való felhasználása teljes bőrmegújítást eredményez, szinte az összes bőrprobléma kezelésében sikert hoz, legyen az ránckezelés, problémás-zsíros bőr ápolása, vagy mélyrétegi vízhiány.