Sminktetoválás

Kozmetikai tetoválás

(sminktetoválás, Permanent Makeup) 

A kozmeikai tetoválást azoknak a hölgyeknek ajánlom jó szívvel, akik szeretnének smink nélkül is mindig örömmel, elégedetten tükörbe nézni.  A minőségi, igényes PMU (Permanent Make UP) eredménye  nem egy erős feltűnően sminkelt szemöldök, szem vagy száj lesz.  A jó sminktetoválás csupán megszépíti viselőjét azáltal, hogy arcának előnyeit hangsúlyozza, hátrányain pedig javít, tehát kiemeli a szemeket, karaktert ad az arcnak, nyitja a tekintetet, teltebbé, formásabbá teszi a szájat.

 

Melyik sminktetoválást szeretnéd?

„A szem a lélek tükre” 

 

 A szemhéjtetoválás választása az a döntés amely hosszú időre megoldja a sminkelés problémáját. Egy szolíd    alsó-felső szemhéj  tusvonal, vagyis szempillasűrítés valóban  szempilla  dúsító  hatást hivatott elérni. Optikailag megnöveli a szemeket, keretet ad nekik, szebbé teszi a tekintetet, nem maszatolódik, kenődik el soha.

 A szemöldök a legfontosabb része az arcnak. Egy szép szemöldök kiemeli a szemeket, megnyitja a tekintetet. Sminktetoválással segíthetünk azokon is akiknek kiritkult a szemöldökszőrzete és ezáltal nincs mit megformázni, befesteni. A jó formájú szép szemöldök kihangsúlyozza az arc karakterét, megváltoztatja szinte az egész kisugárzást. Az elkészült szemöldök láttán gyakorta hangzik el vendégeim szájából a ” végre lett arcom!” felkiáltás… és nem hiába!

 Az ajkaink a kor előrehaladtával elveszítik teltségüket, kontúrjukat, színüket. Ez ellen próbálunk tenni különböző kozmetikai megoldásokkal, pl. rúzs, szájfény, ne adj Isten különböző feltöltések. Azonban ezek a módszerek, kozmetikai szerek kiszáríthatják ajkunkat és hosszú távon egészségünkre is ártalmasak lehetnek. A szép ajaktetoválás szolíd vagy erősebb kontúrral és egy kis félsatírral teltebbé varázsolja, formába önti, élettel telibbé teszi egy jól megválasztott színnel az ajkakat.

Kedves Vendégem, leendő Vendégem!

Ha szeretnél sminktetoválást, vagy estleg elégedetlen vagy a régivel, de félsz valamitől vagy van rossz tapasztalatod?Szeretettel várlak egy ingyenes konzultációra, ahol átbeszélünk mindent. Választ kapsz kérdéseidre, eloszlanak bizonytalanságaid, félelmeid. Együtt kialakítjuk az elképzelésednek megfelelő és arcodhoz legjobban illő formát akár szem, szemöldök vagy szájtetoválást szeretnél. Előrajzolással megláthatod milyen lennél egy szép, arcodhoz illő sminktetoválással.
Együtt kiválasztjuk a típusodnak, bőrödnek leg megfelelőbb színt, átbeszélünk mindent.
Vedd igénybe ezt a lehetőséget és ne félelmeidet tápláld tovább mindenféle szóbeszéd alapján, hanem fordulj hozzám bizalommal!